Levné ložní povlečení z bavlny

28.11.2014 07:56

Stoprocentní bavlněné povlečení se řadí svou kvalitou a nabízeným komfortem mezi to nejlepší, co lze v současné době v tomto sortimentu nalézt. Bavlna je díky svým skvělým vlastnostem nejpoužívanějším materiálem jak při výrobě povlečení, tak ostatních textilií. Hustá, ale zároveň jemná přírodní tkanina dělá povlečené hebké, prodyšné a příjemné na dotek, což určitě ocení všichni, kteří si potrpí na přírodní ložní prádlo. Zároveň potěší i tím, že je lze bez problémů prát i na větší teplotu, což dá možnost vyniknout tomu nezaměnitelnému pocitu z čerstvého, voňavého povlečení a zároveň potěší například maminky, kde při vybírání vhodného povlečení pro své nejmenší přirozeně nemohou dělat kompromisy, obzvlášť co se hygieny týče.
 Mezi další výhody bavlny patří i její schopnost dobře snášet vlhkost nebo dobrá odolnost proti nejrůznějším druhům mechanického poškození. Tyto vlastnosti zajišťují bavlněnému povlečení mimo jiné i dlouhou životnost, díky které bude mít i z několikrát vypraného povlečení pořád skvělý pocit a stěží poznáte rozdíl od nového.
Zároveň dokáže toto povlečení plnit i estetickou funkci: bavlněné povlečení umí rozzářit vaši ložnici za pomoci nezměrné nabídky odstínů a vzorů, díky nimž bude moci vaše povlečení krásně ladit jak se samotnou postelí, tak například i s tapetou na stěně. Z velké nabídky různých velikostí si dozajista vyberete to pravé, které bude pasovat právě na vaši postel.
Povlečení ze stoprocentní bavlny je nejoblíbenějším typem také díky tomu, že i přes všechny jedinečné kvality lze stále pořídit za atraktivní cenu. Záleží pak pouze na vás, jaké barvě či vzoru dáte přednost a které povlečení bude to, pod kterým budete pohodlně a nerušeně spát.