Vraťme se zpět k přírodě alespoň ve spánku

21.11.2014 08:49

Přírodní materiály do povlečení bezpodmínečně patří, pakliže chcete li  dobře spát, není důvod hledat dál. Použití vláken z keře zvaného bavlník, to je důvod vašich příštích příjemných nocí. Technika a úsilí vynaložené při pěstování bavlny  a její jemné předení je neodmyslitelnou součástí naší práce. Stoprocentně přírodní bavlna je důvodem  proč  se vám bude dobře snít právě v tomto povlečení. Totiž právě bavlna je materiál který
se vyznačuje vysokou savostí, jemností, prodyšností,a také v neposlední řadě dlouhou životností. Je odolná vůči oděru, pevná v tahu a výborně snáší praní při vyšších teplotách.
Určitě neprohloupíte zvolíte-.li si právě náš výrobek, protože mi vsázíme na kvalitu nikoli na kvantitu. A dokonce i v dnešní době navzdory všem syntetickým“přívlastkům“ vám nabízíme kvalitu ve formě stoprocentní bavlny.
A nejen materiály ze kterých vyrábíme ale také spokojený zákazník, který se k nám rád vrací je důvodem toho že nás naše práce těší.
A co teď když řeknu slovo povlečení – co si každý z vás vybaví? Mohu mít deset stejných odpovědí od deseti různých lidí? To nejspíš ne. A co takhle od deseti žen? Zde už je pravděpodobnost větší ovšem ne stoprocentní.A co požadavky? I zde nejspíše nebudou všichni jednotní. My ovšem jeden požadavek přece jen sjednotily a tím je  – komfort nebo-li pohodlí.